petak, 7. siječnja 2022.

Ljevičarstvo je univerzalna kiselina - BGC

Daniel Dennet je jednom rekao kako je Prirodna Selekcija univerzalna kiselina – utječe na sve s čime dođe u kontakt – uključujući svaku posudu u kojoj se odvija.

Ipak, bio je u krivu – evolucionisti su u praksi jako selektivnu pri primjene evolucijske teorije, posebno nerado slijede Darwina kada ga treba primijeniti na razumijevanje povijesnih i zemljopisnih razlika između ljudi. Rado će se praviti da Prirodna Selekcija empirijski provjereno objašnjava sve oblike života na zemlji, istodobno negirajući dokaze prilagodbe unutar ljudske vrste.

Evolucionisti selektivno primjenjuju evolucijsku teoriju jer su Ljevičari – njihovo Ljevičarstvo određuje kako će se prirodna selekcija koristiti.

Ljevičarstvo je univerzalna kiselina – ili barem najbliže toj mitskoj stvari

Ljevičarstvo utječe na svaku posudu u kojoj se nalazi – bilo da se radi o religiji, znanosti, obrazovanju, pravnom sustavu, vojsci ili bilo čemu drugome. Počinje od male količine, a u konačnici se raspline u Ljevičarstvo.

Ljevičarstvo stvarno jest poput kiseline – uništava funkcionalnost svih društvenih sustava, pretvara ih u područja Ljevičarstvo, ali time ih ne ujedinjuje. Religije mogu dominirati društvenim sustavima, uskladiti ih oblikom kojeg nameće religija; ali Ljevičarstvo podriva društvene sustave tako da se spajaju bez koherentnosti; udružuju se u kaosu, brownovo gibanje nasumičnih radikalnih ideja.

Stalnom sam tome svjedočio – vidio sam mnoge pojedince koje je postepeno nagrizlo Ljevičarstvo – počeli su kao znanstvenici, liječnici, učitelji, knjižničari ... ali kroz desetljeća pod utjecajem Ljevičarstva kojeg su njegovali postali su su rutinski-nepošteni, brbljavi trgovci sloganima.

Istovremeno se to odvilo u svim važnim društvenim sustavima Britanije – sve ih je teže razlikovati, sve ih je nagrizla kiselina Ljevičarstva, svoju temeljnu energiju troše na identični skup subverzivnih Ljevičarskih Ciljeva.

Ljevičarstvo je to koje je univerzalna kiselina.

Autor je Bruce G Charlton, izvorni post Leftism is universal acid.

PS 

O fenomenu ljudi koji smatraju da evolucija objašnjava sve što jest, čak i da je potrebno ukloniti iz javnog života sve koji ne "vjeruju" u evoluciju, a istodobno zagovaraju niz političkih uvjerenja koja ne samo da nisu u skladu nego su često u kontradikciji sa evolucijom sam već pisao na blogu. Npr. Vjerovanje u Evoluciju i istraživanja javnosti, ili ovdje..., općenito kategorija evolucija.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popularni postovi kroz zadnjih 7 dana