srijeda, 12. lipnja 2024.

Pravo Ljevičarstvo baš briga o implementaciji (trenutne) Ljevičarske agende - BGC

Zamka je materijalističke perspektive među onima koji (misle da) se protive Ljevici, primjetiti da će glavni stup trenutne ljevičarske agende – a to je seksualna revolucija – vjerojatno biti pobijeđena od strane multikulturalizma.

Dati takvu primjedbu kao kritiku – kao da se radi o Ljevičarskoj pogrešci – ili nečemu što oni koji kontroliraju ljevičarsku agendu nisu primijetili je – preidealistično.

Ne radi se o nikakvom konfliktu, niti previdu, nego o važnom tragu stvarne naravi Ljevičarstva i stvarne agende – agende koji nema veze s onom koju nam navodi Ljevica.

Prava Ljevica ne brine uopće o društvenoj pravdi, socijalizmu, antirasizmu, feminizmu, pacifizmu, homoseksualnoj ili trans agendi ... Zašto bi onda brinuli ako multikulturalizam pobijedi seksualnu agendu?

Prava Ljevica ima duhovnu agendu, i koristi "izme" kao trenutno, svrsishodno, jednokratno sredstva prema tom duhovnom cilju.


PS

Van pitanja tko je vođa Ljevice i koji su njezini konačni ciljevi – ako takvi postoje, ostaje činjenica da Ljevica nema nikakvih problema s naglim napuštanjem skupina o kojima navodno brine. Primjerice, nekoć je navodno bila jako zabrinuta za radničku klasu, ali već duže vrijeme je promatra kao jednog od najbitnijih neprijatelja.

Možete čuti kritiku da Ljevica napušta feminizam u ime nekih seksulnih manjina, ili te manjina u korist rodnih manjina, pa opet te nove manjine u ime imigracije itd. Takva kritika pretpostavlja da Ljevica stvarno brine za njih, ali iako to pojedinci čine, Ljevica kao takva očito ne.

Kod nas imate osobe koje su bile dio sustava koji nije nimalo mario za različite naprednjačke ciljeve, ali su odjednom postali žestoki zagovaratelji; aktiviste koji sele iz jedne u drugu udrugu kojima je jedno zajedničko da su protiv tradicije i razuma. Što god im trenutno koristi, spremni su i iskoristiti, ali već sutra i napustiti.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popularni postovi kroz zadnjih 7 dana