četvrtak, 6. lipnja 2024.

Stav prema seksualnoj revoluciji kao lakmus test Ljevičarstva - BGC

Pozitivan stav prema seksualnoj revoluciji obilježje je Ljevičarstva, on nadmašuje sve druge teme i ujedinjuje različite (i neprijateljske) frakcije.

Seksualna revolucija nije samo kamen temeljac marksista, komunista, fašista, socijalista, laburističke stranke i Demokrata; nego ga dijele i mainstream Konzervativci, neokonzervativci, Republikanci; i anarhisti i libertarijanci; kao i neo-nietzischianski pseudoreakcionari – poput onih iz "manosfere".

Stav koji se zalaže za seksualnu revoluciju je najbliža stvar temeljnoj vrijednosti masovnih medija; i umjetnosti, bilo popularne bilo visoke.

Opisani golemi konglomerat je Ljevičarski savez, radi se o suvremenoj lokalnoj, nacionalnoj i internacionalnoj politici – ujedinjuje ga samo činjenica da su svi za seksualnu revoluciju: ali to je dovoljno.

---

Što je seksualna revolucija?

Jednostavno, odvajanje seksa od braka i obitelji.

Brak i obitelj su društvene institucije; ali seks odvojen od ("oslobođen") braka i obitelji je (prije ili poslije) monstruozna, nezasitna i samostimulirajuća pohlepa za užitkom i distrakcijom.

---

Prema tome, stav prema seksualnoj revoluciji označuje razliku između onih koji se zalažu za ljudsko društvo; i one koji uživaju u njegovom uništenju (tzv. Ljevičari) i koji u društvenom kolapsu vide priliku da hrane svoje osobne ovisnosti; koristiti druge ljude da bi se osjećali bolje; distrakcija kroz užitak, užitak kroz distrakciju.


PS

Različite frakcije nisu "ujedinjene" činjenicom da ne vide vezu između spolnosti i obitelji, ali im je ona zajednička. Često će imati i površno "suprotna" mišljenja oko toga. Primjerice feministice i njiihov suprotno pol "manosfera" će podjednako napadati obitelj i promovirati život suprotan njezinim vrijednostima. Iako su navodni neprijatelji, oboje su protiv obitelji, zalažu se za sebičan život pojedinca koji živi samo za sebe. Mediji će zapravo rado promovirati likove iz manosfere, ali ako netko odluči promovirati stvarnu muževnost –žrtvovanje – onda će usljediti poznati napadi i optužbe, odnosno ušutkavanje.

Nekoć bi mi se ovakvo razmišljanje činilo pretjeranim, zašto bi to uopće bilo toliko bitno. Možda je iz moderne sekularne perspektive teško vidjeti zašto, ali prije ili poslije, ispostavi se da stvarno jest. Prezirući ono što je prirodno povezano s nastankom ljudskog života, uskoro su spremni prihvatiti svakakve ludosti. (Iako BGC navodi to kao lakumus test, ne znači da je jedini test.)

Možete njegove tvrdnje smatrati pretjeranim – inače, i on pristaje na neke stvari koje su katolicima i prirodnom pravu neprihvatljive; ali mnoge rasprave između navodno suprotnih strana su rasprava iste strane, iako uz neke (nebitne) razlike. (Danas će anglokonzervativci prihvaćati i zagovarati mnoge naprednjačke vrijednosti, čak će optuživati ljevičare du su zanemarili te vrijednosti zbog drugih – npr. multikulturalizma)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popularni postovi kroz zadnjih 7 dana